DEKRA Process Safety

instrumentation

Procesveiligheid Laboratorium- en Elektrostatische Instrumenten

Procesveiligheid Laboratorium Instrumenten
DEKRA levert al sinds 1986 specialistische laboratorium apparatuur aan de industrie, laboratoria en academische instituten. We leveren instrumenten voor het meten van electrostatische- en explosie eigenschappen en voor het evalueren van thermische stabiliteit en reactiviteit. All deze instrumenten hebben een jarenlange track-record in de industrie en hunde prestaties en betrouwbaarheid is extensief getest in onze eigen laboratoria.

Electrostatische Instrumenten en Consultancy
DEKRA ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogwaardige instrumenten voor elektrostatische metingen onder de merknaam JCI. Onze veel bebruikte elektrostatische ontladingen analyzer, de JCI 155v6 is onlangs geactualiseerd en overtreft momenteel alle vergelijkbare producten op de markt. JCI biedt ook consultancy en laboratorium testen voor het managen van uw electrostatische gevaren. Ook voren wij formele ijking van elektrostatische meetinstrumenten volgens BS 7506: Deel 2: 1996 uit.

Advies op maat
Het vinden van het juiste instrument om de voor u relevante en passende testgegevens te produceren is niet altijd eenvoudig. DEKRA biedt een gratis advies aan potentiële afnemers van onze instrumenten. Onze experts proberen te verzekeren dat u de meest kosteneffectieve apparatuur aanschaft die aan uw behoefte voldoet.

Training
We weten uit ervaring dat het ontwikkelen van een procesveiligheidslaboratorium of elektrostatische faciliteiten niet altijd makkelijk is. Wij bieden afnemers van onze instrumenten onze kennis aan bij deze activiteiten. We verzorgen training voor het gebruik van de instrumenten. Deze training kan worden geleverd in onze volledig uitgeruste procesveiligheidslaboratoria of op uw locatie. Daarnaast kunnen wij ook een volledige ingebruikname van de apparatuur op uw locatie uitvoeren.

Test Standarden
All onze instrumenten worden gefabriceerd volgens en voldoen aan alle relevante nationale en internationale standaarden, waaronder BS, IEC, ASTM, VDI, DIN, UN en de Europesche CLP regelgeving. Onze consultants en engineers dragen zelfs bij aan de alle relevante standardisatie commités, hierdoor kunnen wij garanderen dat onze aparatuur voldoet aan de nieuwste eissen.

Op maat gemaakte apparatuur
DEKRA is ook gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van niet-standaard apparatuur om te voldoen aan specifieke in-house eisen van een klant of naar speciale afwijkende test-normen die niet uitgevoerd kunnen worden door ons assortiment van standaard instrumenten.

Betrouwbaarheid
Wij bieden een complete internationale levering service voor onze instrument, ondersteund met uitgebreide documentatie, efficiënte after-sales ondersteuning en uitgebreide garanties om volledige peace-of-mind te garanderen voor uw aankoop.