DEKRA Process Safety

 

Onze organisatie heeft locaties zich overal ter wereld. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor lokale expertise waar uw sites zich ook ter wereld bevinden.

DEKRA Process Safety- Uw Partner in Procesveiligheid

Al meer dan drie decennia maakt Chilworth Global van uw veiligheid onze zaak. Oorspronkelijk opgericht om een ​​betrouwbare testen en consultancy voor de Proces Industrie te bieden, is Chilworth Global gestaag gegroeid in capaciteit en is een van de de toonaangevende experts in processveiligheid geworden.

Vandaag opereert onze organisatie wereldwijd, hierdoor kunnen wij onze expertise leveren aan onze partners door middel van lokale consultants, waar dan ook ter wereld. Van cutting-edge consultancy en testen tot het bijstaan van uw mensen in hun professionele ontwikkeling aangeboden via onze unieke Academy. Chilworth Global levert een complete procesveiligheidsoplossing. Deze brede dienstverlening kunnen wij leveren door de expertise van onze specialisten, waarvan velen van hen autoriteiten zijn in hun vakgebied.

Ons commitment aan kwaliteit, professionaliteit en integriteit garandeert dat wij niet alleen deskundig advies leveren, maar voortdurend innoveren om zorg te dragen dat onze veiligheidsoplossingen de voorhoede vormen in de procesveiligheid. Hierdoor erkennen 's werelds toonaangevende bedrijven de waarde die we die wij creëren en vertrouwen zij op ons om ervoor te zorgen dat ze werken met maximale efficiëntie en volledige peace-of-mind.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Uitgebreide laboratoriumtests voor de bepaling van gevaarlijke eigenschappen van proces materialen, uitgevoerd in onze state-of-the-art laboratorium testfaciliteiten gelegen over de hele wereld.
  • Consultancy diensten om procesveiligheidsmanagement in de praktijk te implementeren en ondersteunen in uw organisatie.
  • Een ongeëvenaarde technische consultancy team, gewijd aan het beoordelen en probleemoplossing in elk aspect van procesveiligheidsengineering.
  • Training van onze toonaangevende industrie-experts via onze unieke Process Safety Academy.
  • Daarnaast biedt Chilworth Global services op het gebied van projectengineering, bepaling van elektrostatische eigenschappen van materialen en advies voor de implementatie in uw proces, brandtesten en advies voor brandveiligheid, assessment van energetische materialen en leveren wij gespecialiseerde laboratoriumapparatuur en instrumenten.